Examine This Report on kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Du trenger heller ikke være redd hvis du går in excess of datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned dersom du har brukt opp dataen din. Data Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

*Med skjerm menes den delen av mobiltelefonens forside som viser informasjon, i tillegg til de delene av forsiden som har innvirkning på mobiltelefonens funksjonalitet.

Bestillingsskjemaet viser mva. og eventuelle miljøavgifter for produktene du har valgt. Elektronisk avfall skal samles inn og resirkuleres separat fra vanlig husholdningsavfall for å ta vare på naturressurser og redusere risikoen ved avfallsbehandling. I Norge kan elektriske produkter leveres inn gratis ved kommunale innsamlingspunkter eller til distributører som selger tilsvarende produkter.

iceUng er perfekt for alle below 15 år som vil ha mye information for pengene. Du får five GB information i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og facts du ikke bruker opp rulles automatisk above til neste måned med Information Rollover.

En mobiltelefon som er klassifisert som «Helt ny» kommer direkte fra produsenten i forseglet salgspakke.

iceUng 3GB er perfekt for alle underneath 29 år som synes det er fint med litt information til more info å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB details i Norges nye mobilnett ice+

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1 GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Data Rollover og bruk i EU/EØS.

Se den nydelige verdenen som ligger foran deg fra et nytt perspektiv med den six,1 tommer retail store skjermen til iPhone eleven. Smarttelefonen kommer med en rask chip, fileørsteklasses teknologi og ground breaking funksjoner som gjør driften jevn, og det er nesten umulig å ta dårlige bilder.

Når vi skriver opptil forty% rabatt, er det fordi vi fra tid til annen kommer in excess of partier med telefoner som vi kan selge til en ekstra god pris.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt details fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

iPhone eleven Pro Max leveres med et batteri som varer hele dagen. En enda kraftigere brikke gjør at du kan bruke iPhone akkurat slik du vil. Kamerasystem med tre objektiver.

Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for at nettstedet skal fungere som tiltenkt. Analyse og markedsføring

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1 GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Info Rollover og bruk i EU/EØS.

Vi har delt opp våre hvitevarer i generelle graderinger fra «NY» til «B» ut ifra varens tilstand, slik at du som kunde enkelt skal forstå hvilken tilstand produktet har. Majoriteten av disse kommer direkte fra produsent og er helt nye med produsentgaranti.

Report this wiki page